TOP 10 férfi frizura: neked melyik állna jól?

TOP 10 férfi frizura

A megjelenés mindenkinek nagyon fontos, hiszen sohasem lehet előre kiszámítani, mikor botlasz bele egy olyan emberbe, akinek a véleménye komoly hatással lesz az elkövetkezendőkben az életedre. Legyen szó egy munkahelyi megbeszélésről, randevúról, fontos kampányestről, sok minden eldől az első benyomáson, amit a ruhád, cipőd és kiegészítő ékszerek mellett, nagyrészt a frizurád is szolgáltat. Sokan vannak, akik egyedi stílus szerint vágatják a hajukat, míg mások örömmel belesimulnak az idők során kialakult változatok valamelyikébe.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy jelenleg mi került bele a TOP 10 férfi frizura listába, akkor itt a lehetőség! Elég csak kattintanod néhányat és máris előtted a részletes lista. Amikor csak úgy keresgél valaki a legújabb trendek között, akkor általában a Google segítségét kéri ki. Elég csak bepötyögni a keresőbe, hogy férfi frizurák és máris jönnek a találatok. Néha ezekhez társul némi leírás, máskor pedig semmi, csak egy kép.

Amennyiben pontosan szeretnéd tudni, hogy mi az eredete az Undercut – A felnyírt séró, a Slicked back – A hátra fésült, a Pompadour – A lázadók koronája vagy a Buzz cut – Az extra rövid változatoknak, akkor irány a barber shop oldala, ahol részletes tájékoztatást találsz! De ennél többre is van lehetőséged! A felületen ugyanis elérhető egy olyan kivételes szalon címe és telefonszáma, ahol garantáltan belövik a séródat az elvártak szerint. A profi barberek mesterien bánnak az ollóval, géppel és még a borotvapengével is.

A szakálladat sem érdemes kihagyni a műveletből, már amennyiben van, hiszen így lesz teljes az összkép. Már magának a szalonnak a hangulata sem semmi, de a lényeget úgyis a székbe leülve fogod megtapasztalni. Azért van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni, ha megszületik az elképzelés. Az arc formája, a megszokott megjelenés, de még a testalkat is befolyásoló tényező. Ezeket mind vedd figyelembe, hiszen csakis a megfelelő összhanggal érhető el a jó eredmény! Bátran kérd ki a szakemberek véleményét annak fényében, hogy szerintük illik-e hozzád az adott stílus! Hagyd, hogy valóban a karakterednek megfelelő hajviselettel távozhass!

Author: admin