Történjen folyamatosan az építési napló vezetése

építési napló

Ha valaki azt hiszi, hogy egy építkezés egyszerű feladat és minden gördülékenyen halad, akkor gyakran nagyot téved. Sajnos, mint minden helyzetben, úgy itt is előfordulnak fennakadások, komolyabb és egyszerűbben leküzdhető kihívások. Szerencsére egy kiváló csapat gyorsan és hatékonyan látja el a feladatot, de a biztonság érdekében az építési napló vezetése sohasem maradhat el.

Ez a nyomtatvány az építési munkaterület átadásával lesz megnyitva a helyszínen. Mivel többnyire fel vannak osztva a feladatok, ezért fő- és alvállalkozó egyaránt dolgozik a területen. Ennek értelmében mindenkinek szükséges az építési napló vezetés. Ebbe bekerülnek az elvégezett munkák, az esetleges környezeti hatások, valamint a felmerülő hibák.

A dokumentáció ma már gyakran elektronikus formában létezik, de ettől még jó, ha van a helyszínen is egy hagyományos építési napló, amit rendesen vezetnek. A formanyomtatvány elérhető az enante.hu weboldalon. A későbbi számonkérések alkalmával szerencsés, ha van írásos bizonyíték, amire hivatkozni lehet, ezzel mentesülve az esetleges felelősségre vonás alól.

Author: seditor