Változatos hatású arcszérumok

arcszérum

Ez a kozmetikai vívmány néhány éve jelent meg az életünkben, de a növekedése figyelemreméltó. Nincs olyan szépségápolási márka, ami ne kínálna legalább egy vagy több arcszérum fajtát öregedésgátlásra, hámlasztásra vagy a pigmentfoltok ellen. A terméket a hatóanyagok magas koncentrációja jellemzi, amelyek gyorsan felszívódnak és behatolnak a bőrbe. Képesek a mélyebb rétegekbe is bejutni, így rövid távú eredményeket érhetünk el velük. Az arcszérumok általában könnyű és friss textúrájúak.

Egyesek folyékonyabb állagúak, mások inkább gélre vagy emulzióra emlékeztetnek. Ezt a szépségápolási terméket a hagyományos krém előtt kell felvinni a tiszta bőrre. Fontos azonban szem előtt tartani egy alapvető tényt: a szer nem helyettesíti, hanem kiegészíti a hidratáló krémet. A bőrünk állapota mindenképpen javulhat, ha az arcápolási rutinunkba beiktatunk egy azonos célú vagy hatású krémet és arcszérumot. Más szóval, az arcszérum a kezelés kiegészítője, nem kötelező és nem is szükséges, de ha rövidebb idő alatt szeretnénk láthatóbb hatást elérni, akkor segíthet.

Természetes hajápolás környezetbarát alapanyagokkal

A hajunkra való odafigyelés alapvető feladat. Bár igaz, hogy vannak olyan gyakori lehetőségek, mint például az étrend-kiegészítők vagy a helyileg alkalmazható termékek, a természetes hajápolás csalhatatlan gyógymód a sérült fürtökre. Az illóolajok többszörös előnyei segítenek többek között az olyan problémák kezelésében, mint a korpásodás vagy a száraz fejbőr.

A hagyományos termékekhez képest, az illóolajok számos felhasználási lehetőséget kínálnak, mivel az

aromaterápiában például stresszoldásra, a betegségek enyhítésére vagy különböző fertőzések leküzdésére használják. Ráadásul ezek natúr termékek, amelyek nemcsak a mi jólétünket szolgálják, hanem környezetbarát jellegűek is. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a természetes hajápolás során az illóolajok képesek elősegíteni a haj növekedését, mivel antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek és felhasználható a baktériumok és gombák elleni küzdelemben. A természetes hajápolás ezen formái puhítják a hajat és gyógyítják a fejbőrt. Kell ennél több?

Author: seditor