A japán Hitachi szerszámgépek világszínvonalúak

Hitachi

A japán cégek világszerte elismertek, termékeik innovatív technológiájúak és minőségiek. Amennyiben elektromos vagy akkus gépre van szüksége, nézzen szét a Hitachi kínálatában, mert itt mindent meg fog találni! A vállalat akkumulátoros készülékeinek a lelke épp az akku, ez két feszültségosztályban áll az Ön rendelkezésére, 18 V és 36 V kivitelben, mindkettő Li-ion, beépített elektromos áramkörrel.

Az ilyen fajtájú akkukat többször fel tudja tölteni, mint a hagyományos kialakításúakat. A Hitachi termékcsalád igen széles, fellelheti itt a fúrókalapácsokat, az élmarókat, a fúró-csavarbehajtókat, a körfűrészeket, a gyalukat, a légfúvókat, a lemezvágókat, a lyukasztókat, az orrfűrészeket, a sarokcsiszolókat és fúrókat, a szögbelövőket, a szalagfűrészeket, de a ventilátorokat, rádiókat is.

Igen költséghatékonyan tudja beszerezni a szerszámkészleteket, amelyekből szintén igen sokfélét találhat a webhelyen. Közös jellemzőjük, hogy nincs bennük szénkefe, ami elkopna és leállítaná a motort. A rendeltetésszerűen alkalmazott Hitachi szerszámgép bármelyikét igen sokáig tudja majd használni, mivel ezek igen strapabíró darabok.

Author: seditor