A Somersby és Jack Daniels cider

cider

A férfiak is, de inkább a hölgyek kedvelik a leginkább azt a közismert alkoholos italt, amit az almalé erjesztésével nyernek. A cider mindig kedvelt ital volt, köszönhetően a lágy és egyedülálló ízének. Európa megannyi országában, köztük Magyarországon is a francia típusú cider terjedt el.

Erre jellemző az alacsony alkoholtartalom és a szénsavas jelleg. Az almamustból készült finomság kellemes üdítőként szolgálhat különösen a meleg nyári napokon, de igazából az év bármely napján élvezheti az ember a cider frissítő gyümölcsös aromáját. Megannyi itthoni webáruházban megvehető ez, köztük a premiumitalnagyker.hu boltban is.

Itt a cider felhozatal óriási, ezért mindenki megtalálhatja azt a fajtát, amelyiket nagyon szereti. Az itt beszerezhető változatok alkoholtartalma 4 és 5,5% között mozog, gyártótól függően. Nagyon népszerű a Somersby brand, amelyiknek a termékei 4,5% alkoholt tartalmaznak. Aki ennél többre vágyik, az nyugodtan dönthet a Jack Daniels gyártotta és forgalmazta ital mellett. Mind a kettőnek megvan az a jól ismert, karakteres íze.

Author: admin