A TAO elektromos autóval jól járnak a cégek

TAO elektromos autó

A kis- és középvállalkozások életében, főleg a kezdeti időszakban, a pénzmegtakarításnak nagy szerepe van. A TAO elektromos autó nagy szerepet játszik a spórolásban. Hogyan? Ahhoz, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, lássunk egy életszerű, kézzelfogható példát! Budapesti székhelyű cég súlyos összeget költ el a vidéki telephelyre való szállítás és utazás során. Az autó, amit erre a célra tartanak fent, dízel, és sem az üzemeltetése, sem a karbantartása nem olcsó. Mennyivel szebb lenne a helyzet, ha az adott cég modern utakat követhetne!

Ezen a ponton válik relevánssá a már említett e-jármű. Bár a vételi díja nem olcsó, az tagadhatatlan, hogy a fenntartása nagyon költséghatékony, arról nem is beszélve, hogy roppant környezetbarát. Ha pedig a beszerzési árát is jutányosabbá lehet tenni, a haszon, amiben az autó által részesül az aktuális vállalkozás, megkérdőjelezhetetlen. Az elektromos autó a cég éves szinten mért CO2 kibocsátását is minimalizálja.

Ezen a ponton joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy mennyiért? Nos, a TAO kedvezmény kihasználásával a beruházási díj akár 65%-át is le tudjuk faragni. A kedvezmény nyilván nem automatikusan jár a vállalkozásoknak, mivel arra jogosulttá kell válni. Minden azon múlik, hogy az energetikai minősítés mennyire állja meg a helyét ahhoz, hogy jelentkezhessünk az adókedvezményre. Ahhoz, hogy ez kiderülhessen, elsősorban fel kell vennünk a kapcsolatot a választott adótanácsadónkkal, hiszen ő lesz az a delikvens, aki felvilágosít minket a lehetőségeinkről.

Amennyiben tisztán látunk, érdemes személyes konzultációt is kérni, hiszen a cég székhelyéhez kilátogató szakértő lesz az, aki felmérve a helyzetet, minden részletre kiterjedő minősítést készít. A Get Energy Kft. mellett érdemes letenni a voksunkat, ugyanis a professzionális csapat már több mint 10 éves szakmai múlttal és széles spektrumon mozgó energetikai tudással rendelkezik, sőt, természetesen arra is garanciát vállalnak, hogy az általuk kiadott dokumentum jogosult a TAO támogatásra.

Author: admin