A Trinát zománcfesték igen népszerű

Trinát zománcfesték

Már nagyon ráférne a háztájékán, hogy új fényében tündököljön minden? Távolítsa el a régi festékréteget, csiszolja át a kezelendő felületet, majd portalanítson! A Trinát zománcfesték fára és fémre egyaránt alkalmazható. Kül- és beltéren is használhatja a Trinát zománcfestéket, a tökéletes eredmény pedig garantált! A számtalan színben kapható, hígítást nem igénylő színezőanyag száradási ideje 24 óra és esettől függően, akár egyetlen rétegszám is elegendő lehet.

Többféle kivitelben kapható, 250 ml kiszereléstől kezdve egészen 5 literesig meg tudja rendelni a festekarena.hu webáruházban. Ennek a festéktípusnak sajátja továbbá az is, hogy vízlepergető tulajdonsággal bír, sokkal jobban óvva ezzel az átkent anyagot, tárgyat.

Fessen vele kerítést, korlátot, kerti vagy szobai bútordarabot, esetleg különféle használati tárgyakat, nem fog csalódni! Nem csoda, hogy a Trinát zománcfesték rendkívüli népszerűségnek örvend hazánkban, hiszen sokoldalúan alkalmazható. Válasszon színt és a szükséges tégelynagyságot, majd lásson munkához!

Author: seditor