Nem megvetendő az olcsó kerékpár

A biciklik világa, ahogy gépjárműveké is, sokat fejlődött az elmúlt évek során. Csúcskategóriás alkatrészek széles választéka várja a járgányára státuszszimbólumként tekintő bringázókat. Ne feledjük azonban, hogy az elsődleges cél eljutni egyik helyről a másikra, amiben az olcsó kerékpár is ugyanolyan kiváló partner lehet, mint a méregdrága!

Az olcsó kerékpárral is ingázhatunk az otthonunk és a munkahelyünk között, elvihetjük a gyermekünket az óvodába, kirándulhatunk a hétvégén. Tökéletesen gurul a kerék alattunk akkor is, ha nem egy márkás nyergen ülünk, és nem a legújabb, legcsillogóbb váz tartja egyben a járgányt. A lényeg a szeretet és az odafigyelés.

Adjuk meg olcsó kerékpárunknak is a tiszteletet, amiért nap mint nap segít nekünk és nem hagy cserben. Megérdemli, hogy megolajozzuk, ha nehezebben lehet tekerni, felfújjuk a puha kerekeit, évente egyszer-kétszer átnézessük, nincs-e valami probléma, ami az élettartamát rövidítené. Nincs szükség a legdrágább felszerelésre, de a javítást se halogassuk, ha szükség van rá, hogy minél tovább velünk maradjon kedvenc drótszamarunk!

Author: admin