Gazdaságos eszköz a 2in1 etetőszék

2in1 etetőszék

A kisgyermekes szülők rengeteg dolgot kell beszerezzenek, ezért a multifunkciós eszközök és bútorok igen népszerűek a körükben. A 2in1 etetőszék roppant praktikus és gazdaságos bútordarab.

A kicsik már a hozzátáplálás első szakaszában olyan székben kell helyet foglaljanak, amiben kényelmesen és biztonságosan fogyaszthatják el az ételeiket. Az etetőszék ezért megkerülhetetlen beruházás, amit ugyanakkor lehet okosan is csinálni. A kettő az egyben változat ugyanis alkalmas az étel elfogyasztására és a biztonságos játékhoz is. Hogyan? A 2in1 etetőszék alsó lábait levéve könnyen alacsony székké alakítható át. Ebből nem esik ki a kicsi és amikor nagyobb, már ő is önállóan leszállhat róla vagy leülhet rá.

Nem utolsósorban pedig, a 2in1 etetőszék minden olyan funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti az etetést, hiszen rendelkezik állítható dupla tálcával, lábtartóval, de még szövetkosárral is. A fullbaby.hu webáruházban ezt a fajta etetőszéket a Caretero termékek között lehet megtalálni, több színben, remek árban.

Author: seditor