Gyorsan száradó ipari ragasztó

Gyakran előfordulhat, hogy bizonyos anyagokat nem lehet például csavarozással rögzíteni. Ennek például esztétikai okai is lehetnek. Egyes esetekben jobban mutatnak a ragasztott felületek, mintha más módon lennének rögzítve.

Az ipari ragasztó rendkívül erős kötést biztosít, az összetevőinek köszönhetően. Szinte minden anyag esetében alkalmazható, ami lehet szilárd, rugalmas vagy átlátszó is. Üvegragasztás esetén az ipari ragasztó teljesen átlátszó marad. Nem kell órákat várni, ameddig megköt, mert nagyon hamar szárad.

Így van ez például a HOSCH ipari ragasztó esetében is, aminek az alapanyagai közé tartozik a ciánakril sav etilészter. A magas tisztasága miatt nagyon gyorsan párolog, ezért nem kell sokat várni, ameddig a két felület teljesen összeragad.

A másik nagy előnye, hogy rugalmas kötést biztosít, ezért folyamatos mozgás hatására sem fog elengedni. Ez nagy előnynek számít bizonyos használati tárgyak esetében. Kedvező áron beszerezhető a barkacsland.hu weboldalról az ipari ragasztó számos fajtája.

Author: admin