Mi a leghatékonyabb módja a szakáll növesztésnek?

A76 barber shop

Onnantól kezdve, hogy egy férfi elhatározza a szakállnövesztést, hosszú az út a tökéletes eredményig, de hát nézzük azt az oldalát a dolognak, hogy ezen már számtalan híres ember is túlesett! A szakállnövesztés rejtelmes útját minden úrnak végig kell járnia, és szembesülnie a megpróbáltatásokkal. Az A76 barber shop több hasznos tippet is összeírt a szakáll növesztéssel kapcsolatban. Először is el kell dönteni, hogy milyen szakállhosszúságot szeretne, és felvérteznie magát egy jó adag türelemmel. Eleinte viszketni fog, de ezt a kellemetlenséget csökkenteni lehet szakállolaj és –balzsam rendszeres használatával.

30 napig nem szabad hozzányúlni a szakállhoz, mert ennyi idő kell ahhoz, hogy kiadja természetes formáját. A gyorsabb és egészségesebb szőrszálnövekedéshez hozzájárulhatunk rendszeres testmozgással, sok alvással és egészséges életmóddal. Amint letelt a 30 nap, trimmelésre van szükség. A szőrszálak növekedésének serkentése érdekében 100%-os vaddisznósörtéből készült szakállkefe használata ajánlott, a szálak alatti elhalt hámsejtek eltüntetésére.

Az eltérő hosszúságú szőrszálakat le kell vágni. Ha a férfi úgy érzi, hogy szakálligazításra van szüksége, keressen fel egy profi szakembert, mint amilyenek dolgoznak az A76 barber shopban. Tulajdonképpen mire a kívánt hosszúság kialakul, addigra eltelik 2-4 hónap is, adottságtól függően. Az említett weboldalon megismerhetők azok a nélkülözhetetlen ápolási termékek is, amelyekre minden szakállt viselő úrnak szüksége lehet.

Ezek közül a naturális olaj táplálja és hidratálja az arcbőrt és a hajszálakat, továbbá lágyítja és puhítja is a szálakat. Jó antibakteriális tulajdonságú, hatékonyan fellép az ekcéma ellen, és kiváló gyulladáscsökkentő hatásával segít a szőrtüszők gyulladásának megelőzésében és kezelésében. Akinek őszül vagy már ősz a szakálla, annak ajánlatos argánolajból készült terméket használnia, ami enyhén sárgás árnyalatot ad a szőrszálaknak. A hidratáló balzsamok és szakállvajak is sokat tehetnek az arcszőrzet szépségéért.

Author: seditor