Mik a hullámlemez tető előnyei?

hullámlemez tető

Egészségi okoknál fogva, célszerű lecserélni a régi palatetőket, amelyek tartalmaznak azbesztet és érdemes egy könnyebb, esztétikusabb változat mellett dönteni. Erre a célra optimális választás a hullámlemez, ami nemcsak ipari, mezőgazdasági, hanem lakóépületeken is szépen mutat. Az aceltrapezlemez.hu weboldalon további részleteket tudhatsz meg a hullámlemez felhasználásáról. Sokkal olcsóbb megoldást jelent tetőfedésre, mint a hagyományos, mostanra már igen drága egyéb anyagok.

Professzionális felületkezelésének köszönhetően rendkívül időtálló, hosszú évtizedeken keresztül sincs vele semmi probléma. Pozitívuma még, hogy az egészségre egyáltalán nem ártalmas. Könnyen felszerelhető bármilyen felületre. Mivel a hullámlemez igen kicsi súlyú, így nem terheli meg az alapjául szolgáló szerkezetet sem, ezzel növelve annak élettartamát. Beépítésekor lényegesen kevesebb hulladék keletkezik, mint a hagyományos megoldások esetében, ez pedig tovább növeli a költséghatékony jellegét is.

A hullámlemez környezetbarát, mert az anyaga teljes mértékben újrahasznosítható. Napjainkban a piacon megtalálható az acél, a műanyag és bitumenes hullámlemez. Ezeknek nagyon sok előnyük van, így érdemes megfontolni a használatukat. Anyagi szempontból sem jársz rosszul, ha a hullámlemezt választod, hiszen ennek négyzetméterenkénti ára, színtől függően 2790 és 3990 Ft+ÁFA között mozog. Ha a Pascal Trapézlemez nevű cégtől rendeled meg a fent említett weboldalon keresztül, akkor ez a gyártó egyedi igényeid szerint méretre is vágja.

Szállítást vállalnak az ország egész területén, méghozzá kedvező szállítási díjjal. Magyarország 5 pontján van a vállalkozásnak telephelye, ahonnan a lemezek ingyen átvehetőek. Látogass el a weboldalra és tekintsd meg a teljes kínálatot, ha építkezel, felújítasz, vagy egyszerűen csak szeretnél megszabadulni a régi, azbeszttel teli palatetőktől, az udvarodon található melléképületek esetében! Nem érdemes elhanyagolni ezeket a teendőket, ha van megfizethető, kevés munkával járó megoldás.

Author: seditor