Üvegkorlát kivitelezés: milyen árakra számíthatok?

üvegkorlátok ára

Otthona stílusossá tétele minden ember törekvése, ehhez pedig hozzátartozik a lépcsők, teraszok mellett futó korlát anyaga és kialakítása is. Rengetegen választják az üvegből készült változatokat, mivel ezek rendkívüli eleganciát kölcsönöznek minden térnek. Az üvegkorlátok ára a méretüktől is függ. Fantasztikus és egyedülálló megjelenésük van ezeknek a konstrukcióknak, ezért is nyilvánvaló, hogy az árúk nem az alacsony kategóriába tartozik.

Amennyiben az Ön álma is egy vagy több üvegkorlát az otthonába, akkor érdemes a Class Üvegstúdiót felkeresnie, aminek fiatalokból álló, lendületes csapata minden ehhez kapcsolódó elképzelését megvalósítja. Visszatérve a fizetendő végösszegre, figyelembe kell venni egy nagyon fontos szempontot.

Mivel a szakemberek egész tábla felhasználásából dolgoznak, a lépcső üvegkorlátoknál keletkezik némi hulladék és ennek megfizetése a vevőt terheli. Helyszíni felmérés esetében a főváros területén is kiszállási díjat kell fizetni, ami készpénzben történik a helyszínen, vagy pedig megrendeléskor levonásra kerül a vállalási összegből. 60% előleget szükséges átutalással vagy készpénzben rendezni, de ha a megrendelést 50 000 Ft alatti összegben tudják a szakemberek teljesíteni, akkor elengedhetetlen a teljes összeg előre való kifizetése. Tehát ezekre kell számítani üvegkorlát megrendelése előtt. S

ok előnnyel kecsegtet egy ilyen konstrukció, hiszen látni engedi a mögötte lévő teret, ezért ugyanúgy beillik a klasszikus, mint a modern vagy a vintage stílusú épületekbe. Többféle technikával oldják meg az üveg rögzítését a szakértők, az egyik az oszlopos kivitel. Ennél a megoldásnál fényes vagy szálcsiszolt rozsdamentes anyagból készülnek az oszlopok és a fix rögzítők.

Egyedi gyártás esetén a megrendelő határozza meg a magasságot és a vastagságot. Kedvelt továbbá a pontmegfogásos üvegkorlát, azonban itt teljesen más minőségű és vastagságú üveget kell használni, mint az oszlopos üvegkorlátnál. Természetesen ez a fizetendő végösszeg alakulását is befolyásolja.

Author: seditor