Pár mondatban a szauna kályha pozitívumairól

szauna kályha

Rengeteg fajta módon lehet fűteni egy szaunát. Egy igazán esztétikus és praktikus megoldás a szauna kályha alkalmazása. A Harvai Vega termék remek választás, hiszen ez jól néz ki, igazán biztonságosan és komfortosan kezelhető, illetve bármilyen szaunában megállja a helyét. A Harvai Vega szauna kályha külső burkolata modern megjelenést biztosít a berendezésnek.

A régebbi modellekhez képest, ennél a vezérlő egység már a tartozék felső részére került. Ennek is köszönhető a még biztonságosabb kezelés, hiszen a forró kályha-oldalfallal való érintkezést sokkal egyszerűbben el lehet kerülni így. A Vega szauna kályha megannyi funkciója lehetővé teszi, hogy a szaunakályha oldalfalon való elhelyezése minél alacsonyabban történjen.

A szauna kályha ezen megoldásának köszönhetően a hőelosztás sokkal egyenletesebb lesz a kabinban. Ezért is biztosított a megfelelő izzasztó-hőmérséklet az alsó padok mentén. Melyik az a változat, amelyik biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket? Semmiképp nem okoz csalódást a BC45, a BC60, a BC80 és a BC90 típus sem. Ezek már beépített belső vezérléssel rendelkeznek.

Mit tud a modern infra fűtőtest?

Manapság az elektromos fűtési megoldások nagyon felkapottak. Sokan szerezték be az edzett üvegből készült infra fűtőtest produktumot. A biztonságos, praktikus, 10mm-es, edzett üvegből készült G-OLD GR infrapanel a prémiumkategóriát képviseli, ehhez kétség sem fér. A többféle színben is kapható modell kizárólag oldalfali kivitelben kapható, így mennyezetre szerelni nem lehet.

Az infra fűtőtest sokoldalúsága megmutatkozik abban, hogy ez rengeteg helyen nyugodtan alkalmazható. A kellék megállja a helyét megannyi esetben: otthon, üzlethelyiségekben, irodákban, nyaralókban és még passzívházakban is. Mindez annak köszönhető, hogy a kifinomult megjelenésével bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik.

Természetesen ez az infra fűtőtest a teljesítményét tekintve is sokszínű, és bárhol megadja azt az erőt, amire szükség lehet. Az infra fűtőtest megvehető talpazattal is. Ennek hála még szélesebbé vált felhasználási köre a belsőépítészetben. Sőt, az is előny, hogy a telepítése is gyerekjáték.

Author: admin