A Sport1 és a Bajnokok Ligája

Szinte mindenkinek megvan a kedvenc foci, kosár- és vízilabda csapata. Manapság pedig igen könnyen lehet követni a szeretett csapat mérkőzéseit a Sport1 élő közvetítéseinek köszönhetően.

Múlt héten például itt élőben lehetett nézni a Bajnokok Ligája döntőt, a Real Madrid és a Liverpool között. A Full HD minőség, a történtek félidők közötti megbeszélése és a kommentár mind olyan dolgok, amelyek a Sport1 csatorna adásait igenis minőségivé teszik. Roppant izgalmasra sikeredett a meccs, hiszen mind a két csapat a legjobbat hozta ki magából. Az első félidőben a Real Madrid és a Liverpool is nagyjából ugyanazt a teljesítményt nyújtotta. Azonban a második félidőben minden megváltozott, amikor is a madridiak sokkal erőteljesebben kezdtek játszani.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Karim Benzema egyszer és Gareth Bale kétszer is a kapuba talált. A londoniak pedig csak egyszer tudták bevenni a királyi gárda kapuját. Ezzel el is dőlt a Bajnokok Ligájának a végső összecsapása. A Sport1 természetesen jövőre is közvetíteni fogja Európa legrangosabb ligájának a meccseit.

Author: admin