Frappáns lánybúcsú ajándék a fiatal arának

Kislánykorunkban szinte mindnyájan arról a nagy napról ábrándozunk, amikor a kedvesünk karján, pirulva a szerelemtől, kimondjuk a boldogító igent. Az esküvő előtt azonban egy olyan alkalom megünneplése vár a lányokra, amit nagy kár lenne kihagyni, hiszen hihetetlenül vicces és értékes pillanatokkal ajándékozza meg a leendő arát, ez pedig a lánybúcsú.

A sikeres este nagyon sokban függ a lánybúcsú ajándék stílusától és ötletességétől. A meglepetést általában a menyasszony legjobb barátnői készítik elő már jó előre. Abban az esetben, ha Önre is egy ilyen este megszervezése van bízva, esetleg hivatalos egy ilyen partira, érdemes észben tartani az ajándékvásárlás során, hogy a meglepetés akkor a legütősebb, ha el merjük engedni a képzelőerőnket. Adjunk tehát zöld utat a pikáns és provokatív emléktárgyaknak, így emelve a buli színvonalát! A „Love” zseton, a „Game over” feliratú póló, a plüss bilincs vagy az exkluzív szemkötő mind olyan lánybúcsú ajándék, ami fergeteges jókedvet és önfeledt perceket okoz majd a buli során.

Természetesen van olyan lánybúcsú ajándék is, amit szinte kötelező beszerezni a parti előtt, mint például a „Férjhez megyek” fátyol vagy a „Lánybúcsú” szépségszalag. Abban az esetben viszont, ha maradandóval és igazán értékessel szeretné meglepni az ifjú hölgyet, vásároljon neki és a párjának egy Távol-Keleti masszázsutalványt! Bármelyik lánybúcsú ajándékra is essen a választása, fűszerezze azt meg egy cseppnyi pajzánsággal, a siker pedig garantáltan nem marad majd el!

Author: admin