Életet menthet a villanyszerelő bakancs

villanyszerelő bakancs

A villanyszerelő munkája tele van veszélyekkel. Még a legtapasztaltabb szakember sem bízhatja el magát a rutinosnak számító feladatok során. Elég egy apró hiba, egy zárlat és máris kész a baj.

A villanyszerelő bakancs viszont magas fokú védelmet biztosít az áramütéssel szemben. Lényegében a speciális kialakítás az, aminek köszönhetően elkerülhetőek a súlyos balesetek. Minden modell esetében fel van tüntetve, hogy hány V-ig nyújt védelmet.

A villanyszerelő bakancs tervezésénél az olyan tényezőket is figyelembe vették, mint a magas páratartalom vagy a nedves talaj. Ezek mind plusz veszélyforrást jelentenek, ezáltal még inkább indokolt a megfelelő villanyszerelő bakancs viselése.

Még a talpbetét sem szokványos, hiszen elnyeli az ütődéseket és az izzadságot, antisztatikus kivitelben készül. A csúszásgátló talprész vastag és nem vezeti az áramot. Átszúrás elleni védelemmel is el van látva, ezen felül ellenáll a szénhidrogéneknek úgy, mint a különféle üzemanyagok vagy az olaj. A villanyszerelő bakancs felsőrésze légáteresztő anyagból készül.

Author: admin