Mitől is függnek a Carglass árak?

autó lámpa polírozás

A nagyon homályos fényszóró ötször kevesebb fényt bocsát ki, mint egy új modell. Ilyenkor sokakban felmerülhet a kérdés: az autó lámpa polírozás ekkor elengedhetetlen, vagy esetleg van más megoldás is, amivel a fényszóró olyan lehet, mint új korában?

A szakemberek egyetértenek abban, hogy a polírozás sokkal inkább megkíméli a pénztárcát, mint a csere, és a végeredményt tekintve mind a kettő ugyanazt adja, azaz sima burkolatot, amin a fény akadálytalanul az úttestre és a kocsi környezetébe tud jutni. Mitől válik mattá a felület?

Nos, a folyamat nagyon lassú, évekbe kerülhet, amíg észreveszi a tulajdonos, hogy baj van, és kellene az a bizonyos autó lámpa polírozás. Laikusként az ember csak azt veszi észre először, hogy a lámpa búra megváltozik. Ha ez elkerülné valakinek a figyelmét, akkor a műszaki vizsga során biztosan emlékeztetnek majd rá a szakértők.

Miért? Mert a túlságosan rossz állapotban lévő, opálos fényszóró kizáró oknak is számíthat a vizsgán. Sokaknak persze nem az autó lámpa polírozás jut az eszébe elsőként, hanem a csere. De senki sem mehet el az ezzel járó magas költségek mellett. Nem csupán az új lámpa megvásárlása, de annak beszerelése is terheli majd a pénztárcát.

Tehát világos, hogy az ember sokkal jobban jár, ha az autó lámpa polírozás mellett dönt. Ezt elvégzik a szakik az Autóüveg ABC boltban, ahol a Carglass árak évek óta reálisak. Nyilván a Carglass árak attól is nagymértékben függnek, hogy az autótulajdonosnak van-e CASCO biztosítása.

Ha van, akkor szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis ebben az esetben a biztosító 100 százalékosan megtéríti a kárt. Mivel az Autóüveg ABC szerződött partnere a hazai biztosító társaságoknak, így az ügyfél egy percet sem kell foglalkozzon az ügyintézéssel. A Carglass árak nyilván megnőnek, ha a kuncsaftnak nincs CASCO biztosítása.

De ekkor sem kell megijedni, hiszen ez a vállalat a magyar piac egyik legreálisabb szélvédő árát és beszerelési díját biztosítja. Azt sem szabad elfeledni, hogy akárcsak a kocsi más alkatrészei esetében, úgy a Carglass árak is változnak a márka, minőség függvényében. Az autouvegek.hu shopban mindenki megtalálhatja az igényeinek mindenben megfelelő megoldást.

Author: admin