Mrs póló pamut anyagból

Mrs póló

A valódi pamutból készült trikók, pólók rendkívül praktikusak, csak az a baj velük, hogy általában nincs rajtuk semmiféle díszítés. Viszont a polougynokseg.hu weboldalon található vállalkozás segítségével, a pólónyomtatás szolgáltatásuknak hála, a Mrs póló egyszerűen és hamar létrejöhet.

Ez nagyon jól feldobja az amúgy klasszikus és sima modelleket és a hölgyek is szívesebben viselik majd. Pároknak is ideális választás a Mr és Mrs póló, mert ez az összetartozásukat jelképezi. Így egy nagyobb baráti társaságban is azonnal kitűnik, hogy ők egy pár. Ezek a ruhadarabok általában dupla tűzéses, kerek nyakúak, rövid ujjal vannak ellátva és ami talán a legfontosabb, hogy 100% pamutból készülnek.

A mindennapokban nagyon praktikusak, a szabadidőben kifejezetten sokan használnak ilyet, hiszen kényelmesek és nem izzad a bőr ezekben a ruhadarabokban. Ráadásul, ha a megfelelő minta díszíti, akkor egyedivé is válnak. Szerezzen be Ön is a webshopból egy-két Mrs pólót és viselje azokat büszkén a mindennapokban!

Author: admin