Olykor csak a belső szigetelés kivitelezhető

belső szigetelés

Amennyiben egy ház nem megfelelően hőszigetelt, az nagyon meglátszik a fűtésszámlán. A hatékonyság növelése érdekében, külső és belső szigetelés egyaránt alkalmazható. Kivitelezés szempontjából az utóbbi az elérhetőbb megoldás, hiszen abban az esetben nem kell arra is gondot fordítani, hogy az alkalmazott anyagok ellenálljanak az időjárási körülményeknek. A belső szigetelés lényegében megfelelő matériákkal történő benti burkolást jelent. Nehéz önállóan, tapasztalat nélkül tökéletesen elvégezni, ezért mindenképpen érdemes alkalmazni, de legalább alaposan kikérdezni egy szakértőt.

Az anyagi ráfordítás mértéke nyilván több tényezőtől függ, viszont bármennyi is legyen az annyi, elég hamar meg fog térülni a befektetés. A belső szigetelés kivitelezésére többféle módszer is hatásos lehet. Sokan alkalmaznak például zártcellás XPS lapokat, de a páratechnikai problémák kiküszöbölése végett a kőzetgyapot-gipszkarton kombináció is nyerő lehet. Ezek mellett, manapság igencsak elterjedt az ásványi hőszigetelő lap használata is, ami remek fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Tömör, kiváló szigetelőképességű, ugyanakkor a párát átereszti.

Bővebb információért telefonáljon!

Bármelyik kivitelezési forma mellett tenné le a voksát, egészen biztosan előnyére fog válni. Ahhoz, hogy több részletet is megtudhasson, érdemes információ után kutatnia, amit megtehet számos webcímen, közöttük az epitoanyag.hu honlapján is. Ha pedig konkrét válaszokat szeretne kapni, olyan információ érdekli, amit valóban csak egy szakember szájából hallhat, akkor tárcsázza a weblapon található telefonszámot!

Végezze el a hőszigetelést minél előbb a lakásán, házán, ami által rögtön érezni fogja a változást! Nemcsak a fűtésszámla mérséklődik majd jelentősen, de a hőérzete is teljes mértékben megváltozik. Ahhoz, hogy releváns információ birtokába kerüljön, nincs egyéb dolga, mint az említett oldalon feltüntetett számot felhívnia. A vonal másik végéről pedig egy tapasztalt szaki látja majd el bombabiztos tanácsokkal.

Author: seditor